Avond- nacht en weekenddienst

In de avond vanaf 18.00, tot de volgende dag 8.00 uur, en tijdens weekenden en feestdagen, kunt u voor dringende medische hulp terecht bij de huisartsenpost.

De huisartsenpost in Vlissingen is gevestigd in het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, aan de rechterzijde. De ingang van de huisartsenpost vindt u ook aan het parkeerterrein aan de rechterzijde.

Als u ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of op een feestdag dringend een huisarts nodig heeft, belt u het telefoonnummer van de huisartsenpost bij u in de buurt. Zonder afspraak binnenlopen is niet de bedoeling, het is in uw belang dat u altijd eerst belt!

Indien u nummerblokkering hebt ingesteld voor 0900 nummers, kunt u de huisartsenpost niet bereiken. Via de klantenservice van uw telefonie-aanbieder (bijv KPN) kunt u een keuze maken tussen 0900 nummers die u wel of niet wilt blokkeren, waaronder spoednummers.

Huisartsenpost Zeeland, locatie Walcheren
Koudekerkseweg 86
4382 ED VLISSINGEN
tel. 0900-1985

Routebeschrijving
Vanuit de richting Middelburg: N661 richting centrum Vlissingen, borden “Hospitaal” volgen. Vanuit de richting Koudekerke: N660 richting centrum Vlissingen, borden “Hospitaal” volgen.

Apotheek
Recepten afgegeven door de huisartsenpost kunt u ophalen bij de dienstapotheek Vlissingen/Middelburg:
Kring-apotheek Paauwenburg
Dreesstraat 2a
Vlissingen

https://www.zhco.nl/huisartsenpost/locatie-walcheren/